top of page
  • Olli Ahlroos

SKR PODCAST #2 – Pekka Pakkanen ja Juho Kangas


SKR podcastin toisessa jaksossa arkkitehti Pekka Pakkanen ja säveltäjä Juho Kangas keskustelevat muun muassa rytmin merkityksestä arkkitehtuurissa ja siitä, mitä tilojen hierarkia voi tarkoittaa säveltaiteessa?


Voit katsoa jakson tämän sivun alalaidasta. SKR podcast on myös kuunneltavissa äänitallenteena esimerkiksi Spotifyssa, iTunesissa ja Androidin Podcast-sovelluksissa. Voit tilata SKR podcastin mobiililaitteellesi osoitteessa: https://www.skr.fi/skr-podcast


Photo: Joakim Pusenius

Pekka Pakkanen on helsinkiläinen vuonna 1969 syntynyt arkkitehti. Hän on arkkitehtuurin tutkimusmatkailija, jonka työt kasvavat paikan, ohjelman ja valittujen materiaalien synteesistä. Pakkanen on toiminut mm. Allas Sea Poolin ja Serlachius Museo Göstan pääsuunnittelijana sekä Guggenheim Helsinki -kilpailun voittaneen ehdotuksen paikallisena arkkitehtina.


Juho Kangas (s. 1976 Kokkolassa) opiskeli sävellystä Sibelius-Akatemiassa Paavo Heinisen, Eero Hämeenniemen ja Veli-Matti Puumalan johdolla sekä Wolfgang Rihmin oppilaana Saksassa. Hänen teoksiaan on esitetty Suomessa ja ulkomailla.


Keskustelun aikana Pekka ja Juho löytävät luovista prosesseistaan mielenkiintoisia yhtäläisyyksiä. Ehkä hieman yllättäen, rakennus- ja säveltaide muistuttavat toisiaan monin tavoin.


Podcastia isännöi Olli Ahlroos. Podcast on taltioitu Taidekoti Kirpilässä 14.6.2018.39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page