MITEN VOIN AUTTAA?

PODCAST

 

Tavoitteeni on kehittää Suomen laadukkain ja fiksuin alusta julkiselle tiede- ja kulttuurikeskustelulle. Ota yhteyttä. Tehdään se yhdessä.

 

Olen luonut, tuottanut ja isännöinyt Suomen Kulttuurirahaston SKR podcastia. SKR podcast on sarja ymmärrystä lisääviä keskusteluja tutkijoiden ja taiteilijoiden välillä. SKR podcasteja voi katsella Youtubessa ja kuunnella esimerkiksi Spotifyssa ja iTunesissa. SKR podcastin voi ladata mobiililaitteelle osoitteessa https://skr.fi/skr-podcast.

VALMENNUKSET JA KOULUTUKSET

Katso alta kokemuksia valmennuksistani.

Jos haluat selkeyttää ajatteluasi ja tavoitteitasi, ja jos kaipaat käytännön apua tavoitteidesi saavuttamisessa, ota yhteyttä.

 

Valmennan ja koulutan myös työyhteisöjä ja muita ryhmiä ajattelemaan ja toimimaan dialogisesti. Räätälöin mielelläni sinulle ja yhteisöllesi valmennuksen, josta on hyötyä ja iloa kaikessa kanssakäymisessä.

Tässä linkki Sitran artikkeliin dialogin merkityksestä.

Perustin ystäväni kanssa Plato Philosophy Management nimisen valmennus- ja konsulttiyrityksen, joka keskittyi kehittämään asiakkaidemme dialogisia prosesseja. Osakeyhtiön pyörittäminen, siihen liittyvän markkinoinnin ja myynnin kehittäminen olivat todella kehittäviä haasteita. Rehellisesti sanottuna, olen sydämmeltäni kuitenkin itse itseäni työllistävä humanisti, en mikään business-mies.

Olen aiemmin toiminut kouluttajana Aretai Oy:n DialogiAkatemiassa. Olen suorittanut World Coaching Organizationin valmennuskurssin.

KIRJOITUKSET

Työskentelen myös vapaana kirjoittajana, toimittajana ja kriitikkona. Koulutukseltani olen filosofi ja taiteen tutkija. 

 

Väitöskirjani (The Interrelationship between The Conception of Philosophical Methodology and Rhetoric in Wittgenstein’s Philosophical Investigations) on kesken. Eläkkeellä sitten.

"Henkilökohtainen valmennus jäsenteli hankalaksi muuttuneelle projektilleni selkeät raamit, aikataulun sekä tavoitteet. Valmennusmetodin hienous on siinä, että saatoin esitellä projektini vaiheittain taholle, jonka päämäärä on minun onnistumiseni."

Johannes Länsiö

"Seitsemän henkilöä ajatteli, kuunteli ja keskusteli lähes tauotta seitsemän tunnin ajan. Kokemus oli ravisuttava.

Suosittelen sitä lämpimästi varsinkin kaikille meille, jotka käytämme internettiä ja ahdistumme kuvitelmasta, että internet ja sen keskustelut ovat todellisuus. Keskustelu oli täydellinen vastapaino tämän ajan keskustelupalstamöykkäämisen ja toisten ohi huutamisen kulttuuriin. Ammatillisesta näkökulmasta uskon myös, että tämänkaltainen ohjattu henkilökohtainen mutta laaja-alainen keskustelu-, kuuntelu- ja kysymismetodi on erinomainen tapa aloittaa taiteellinen prosessi uudella työryhmällä.Suosittelen lämpimästi!"

Valtteri Raekallio, koreografi

"Kokemus oli ylellinen. Strategiapäivissähän yleensä “omistetaan päivä ajattelulle ja keskustelulle”, mutta se usein jää puolitiehen, koska käsitteet ja arvot, joista puhutaan on puoliksi pureskeltuja ja löysiä. Ihmiset odottavat, että pääsevät heittämään jonkun oman helmi-kiteytyksen eivätkä kuuntele toisia."

Markus Pálmen, toimituspäällikkö

"Parasta oli lähtöoletuksen varmistuminen siitä kuinka oikeasti kuuntelemalla, ajatuksia vaihtamalla ja aikaa ottamalla kanssaihmisten kunnioittaminen muuttuu täysin luonnolliseksi tapahtumaksi. Yhden aiheen ympärillä pakertaminen ei myöskään avannut vain kyseistä aihetta, vaan laajensi ajattelua kaikilla rintamilla sekä syvensi väistämättä ymmärrystä itsestä.

Tätä metodia pitäisi ehdottomasti käyttää laajemminkin koko yhteiskunnassa. Opetuksen välineenä, terapeuttisena apuna, työnohjauksessa, politiikassa, missä vaan."

Maikki Hauru

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

© 2019 by Scientist Personal. Proudly created with Wix.com